Wekelijks wisselende collectie tweedehandse merkzadels.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Indien artikelen eventueel retour moeten worden gezonden dan dient u dit altijd gefrankeerd te doen, ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd.

Tweedehands zadels kunnen niet geretourneerd worden. Wanneer gewenst word een zadel te verzenden vervalt de mogelijkheid tot retourneren. Verzenden is verkocht.


Retourzendingen dienen te worden verzonden aan:
AJ Horseproducts
Esserstraat 79
4813 EJ Breda
Nederland

Ruilen/retourneren is mogelijk binnen 5 werkdagen met behulp van ons ruil- en retourformulier (PDF).

Let op!
Bij retourzendingen / ruilen dient u altijd de originele pakbon/factuur bij te sluiten en daarop de reden van retour te vermelden.

Retourkosten
De verzendkosten van een retourzending of ruiling zijn voor uw eigen rekening, indien het een ruiling betreft dan betaalt AJ Horseproducts de verzendkosten voor het pakket dat weer naar u verzonden zal worden.
Te retourneren of te ruilen artikelen dienen in nieuwstaat, in de originele verpakking en met aangehechte prijskaartjes terug gezonden te worden. Verpak het artikel met pakbon én kassabon in stevig verpakkingsmateriaal zodat het artikel en ook de eventuele bijbehorende verpakking (bijv. schoenendoos) niet beschadigd raakt tijdens de verzending.
Wanneer er sprake is van het (deels) retourneren van uw aankoopbedrag, maken we (bij het correct ontvangen van de retouren) het bedrag naar u over.
 

Wie ben ik?Mijn naam is Arielle. Mijn liefde voor paarden ontstond al op jonge leeftijd. 
Ik heb als opleiding paardensport- en houderij gevolgd, daarna ben ik de opleiding MSFC zadelpasser- en zadelmaker gaan volgen. 
Hieruit ben ik door mijn passie verder gegaan in de in- en verkoop van tweedehands zadels. Als zadelpasser ben je nooit uitgeleerd, hierdoor blijf ik mezelf ontwikkelen en volg ik jaarlijks verschillende cursussen.

ZadelpasserviceWe bieden zadelpasservice aan door een MSFC gecertificeerde zadelpasser. Daarnaast is het ook mogelijk om singelstoten te vervangen, kussens bijvullen of volledig opnieuw vullen met echt wol.
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek goed te laten verlopen, we slaan geen persoonlijke gegevens op.