Wekelijks wisselende collectie tweedehandse merkzadels.
0
Winkelwagen
€ 0,00

Zadelpasservice

AJ Horseproducts biedt zadelpasservice aan. Arielle is een gediplomeerd MSFC zadelpasser. Om constant op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen blijft Arielle jaarlijks verschillende cursussen volgen. Niets is zo belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen in je vak. Een goed passend zadel is van belang voor het optimaal functioneren van elk paard. Elk zadel moet aangepast zijn aan de anatomie van het paard en het moet diens bewegingsvrijheid respecteren. Een slecht passend of scheef zadel kan zowel fysieke als rijtechnische problemen veroorzaken. Ook als ruiter kun je last hebben van een slecht passend of scheef zadel.

Niets is dus zo belangrijk als een goed passend zadel voor zowel ruiter als paard. Wij bieden u een zadelpasservice aan en komen langs op uw locatie met de door u uitgekozen zadels. We komen zowel in België als in Nederland.

Heeft u een zadel gezien en wilt u deze liever zelf passen? Ook dit kan bij ons. Op afspraak kunt u het zadel ophalen in Brecht. Indien het zadel niet past dan dient deze in dezelfde staat binnen één dag weer te worden teruggebracht.

Heeft u interesse in een afspraak? U kunt ons altijd mailen voor meer informatie en de exacte prijzen.

Wie ben ik?Mijn naam is Arielle. Mijn liefde voor paarden ontstond al op jonge leeftijd. 
Ik heb als opleiding paardensport- en houderij gevolgd, daarna ben ik de opleiding MSFC zadelpasser- en zadelmaker gaan volgen. 
Hieruit ben ik door mijn passie verder gegaan in de in- en verkoop van tweedehands zadels. Als zadelpasser ben je nooit uitgeleerd, hierdoor blijf ik mezelf ontwikkelen en volg ik jaarlijks verschillende cursussen.

ZadelpasserviceWe bieden zadelpasservice aan door een MSFC gecertificeerde zadelpasser. Daarnaast is het ook mogelijk om singelstoten te vervangen, kussens bijvullen of volledig opnieuw vullen met echt wol.
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek goed te laten verlopen, we slaan geen persoonlijke gegevens op.