Wekelijks wisselende collectie tweedehandse merkzadels.
0
Winkelwagen
€ 0,00

De haartjes van de eikenprocessierups kunnen problemen opleveren voor de slijmvliezen, huid en luchtwegen van paarden.


De werking

Als het product (Oparell CP-Stop) op de processierups of nest gespoten is, dringt het de brandhaartjes binnen en laat het gif van deze haartjes stollen. Waarbij ze direct hun werking verliezen. Je kan het product ook gebruiken op oude nesten die voor overlast zorgen d.m.v. de oude brandhaartjes die nog +8 jaar actief blijven. Ook zorgt ons product er voor dat de processierups binnen 15 minuten dood gaat en daarna verteerd in het milieu. Wij geven garantie op werking! 15 minuten na inspuiten werken de geraakte brandhaartjes niet meer en gaat de rups dood.Weergave:


Bezig met laden...
Oparell CP-Stop (biologisch)
750ml, 10L, 25L, 200L, 1000L
35,00 incl. btw

Wie ben ik?Mijn naam is Arielle. Mijn liefde voor paarden ontstond al op jonge leeftijd. 
Ik heb als opleiding paardensport- en houderij gevolgd, daarna ben ik de opleiding MSFC zadelpasser- en zadelmaker gaan volgen. 
Hieruit ben ik door mijn passie verder gegaan in de in- en verkoop van tweedehands zadels. Als zadelpasser ben je nooit uitgeleerd, hierdoor blijf ik mezelf ontwikkelen en volg ik jaarlijks verschillende cursussen.

ZadelpasserviceWe bieden zadelpasservice aan door een MSFC gecertificeerde zadelpasser. Daarnaast is het ook mogelijk om singelstoten te vervangen, kussens bijvullen of volledig opnieuw vullen met echt wol.
 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Deze website gebruikt cookies om het bezoek goed te laten verlopen, we slaan geen persoonlijke gegevens op.